HTP ruiter app image
Vanaf 1 september 2022 maken wij gebruik van de ruiterapp.
Deze app biedt jou als ruiter de mogelijkheid om je lessen in te zien, een les af te melden of een les te reserveren. ook kun je via deze app berichten ontvangen van onze manege en kun je je eigen gegevens wijzigen.
Voorwaarden voor het downloaden en gebruiken van de ruiterapp voor ons hippisch Centrum
1. U dient zich te registreren via deze website onder "aanmelding nieuwe ruiters" waarna de app kan worden gedownload. U krijgt hierover bericht van ons.
2. Indien U een les reserveert via de app, zal deze na goedkeuring direct via de betaallink, die U van ons ontvangt, dienen te worden betaald, waarna de inschrijving definitief is en niet meer kan worden geannuleerd.
3. Afmeldingen voor groepslessen op maandkaart dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de betreffende les te worden gedaan en er kan 1 x per maand een op tijd afgemelde les worden ingehaald.
4. Er kunnen alleen losse groepslessen en privélessen via de app worden gereserveerd. Maandkaarten worden door ons ingepland en per automatische incasso geïncasseerd. Inhaallessen reserveren hoeft natuurlijk niet te worden betaald.

Vraag via grensstreekbelfeld@outlook.com of per app (0031)651690387 naar de mogelijkheid en registratie/inlog.