Pony en Ruiterkamp imagePony en Ruiterkamp imagePony en Ruiterkamp image
Je krijgt elke dag minimaal 1 uur les en er worden buitenritten georganiseerd. Het ponykamp is gelegen in Belfeld aan de rand van de mooie Grenzwald waardoor we met 10 min in het bos zijn! Het kamp maakt gebruik van douches en toiletten. Je slaapt in de verblijfsruimte van de manege met zicht op de stallen van de paarden en pony's. Het belooft onwijs gezellig te worden! Dus geef je snel op, via het inschrijfformulier op supersaas.https://www.supersaas.nl/schedule/de_grensstreek/pony_jeugdkamp_inschrijven


Wij hebben er al super veel zin in!Het jeugdkamp is voor alle ruiters tussen de 11 en de 18 jaar. We gaan er een onwijs gezellige week van maken, met veel paardrijden, lol en gezelligheid! Wat we onder andere allemaal gaan doen? Laat je verrassen. In ieder geval heel veel met paarden, maar ook andere leuke activiteiten


Wij hanteren een gevarieerd programma en stemmen dit af op het weer en het niveau van de ruiters. De lessen en buitenritten worden op niveau van de ruiters ingedeeld.


Voorbeeld dagprogramma:


8:00 uur Opstaan en ontbijten
9:00 uur Corvee en helpen op stal
10.00 uur paarden verzorgen en poetsen en rijden
12.00 uur Lunch
13.00 uur Spelletjesmiddag
16.00 uur Helpen met pony’s en paarden voeren
17.00 uur Douchen en eten
19.00 uur avondprogramma
22.30 uur Slapen
Er wordt dagelijks vers voor ons gekookt! Heb je een dieet of allergie, meldt dit dan direct bij het aanmelden!


Aankomst en vertrektijden
Het pony- en jeugdkamp start op maandagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur en eindigt vrijdag tussen 18.00 uur en 18.30 uur
Tarieven
Onze pony- en jeugdkampen kosten €225,- (ponykamp zonder overnachting) en 350,-- (ruiterkamp met overnachting) p.p.. Hier zit uiteraard alles bij inbegrepen, het is bij ons niet nodig om zakgeld mee te geven. Bij aanmelden dien 100,-- ter reservering te worden overgemaakt. Het resterend bedrag wordt 14 dagen voor aanvang van het kamp betaald. Hiervoor krijgt U een betaallink toegestuurd.


Aanmelden
Je aanmelding is pas gelukt zodra de aanbetaling is voldaan.


Bij annulering tot 14 dagen voor start kamp met geldige reden (bijv. doktersverklaring) krijgt u 50% retour, bij 7 dagen ontvangt u 25% retour en bij 2 dagen of minder geen geld meer retour. Mocht u kind het kamp vroegtijdig verlaten, dan zijn wij niet gehouden tot het geven van een vergoeding.


Veelgestelde vragen


Hieronder beantwoorden wij de meest voorkomende vragen over onze kampen.


Mag ik mijn telefoon meenemen naar het kamp? Ja, je mag je telefoon meenemen, wij verzamelen alle telefoons en elke dag is er een moment waarop je even op je telefoon mag. Dit doen we zodat we er met zijn alle een fantastische week van kunnen maken!


Mag ik mijn eigen spullen zoals een dekje, poetspullen etc. meenemen? Je mag deze spullen meenemen mits deze voorafgaand aan het kamp gewassen zijn. Zo voorkomen we de overdracht van virussen!


Hoeveel zakgeld moet ik meenemen? Helemaal niks! Alles is bij ons inclusief!


Rij ik het hele kamp op dezelfde pony/paard?
Als je een eigen pony/paard meeneemt rij je hier uiteraard zelf op. Voor de ruiters die gebruik maken van onze manege pony’s/paarden wisselen we gedurende de week door, zodat iedereen een keer op zijn favoriet kan rijden!


Ik ben 12, maar mijn vrienden/vriendinnen zijn ouder. Mag ik dan mee naar het jeugdkamp? Nee, wij hanteren echt een minimale leeftijd van 13 jaar voor het jeugdkamp. De ponykampen zijn ook tot 18 jaar, dus daar zijn jullie van harte welkom!


Wat moet ik allemaal meenemen? Klik op deze link hieronder om een voorbeeld meeneemlijst de downloaden! Ongeveer 2 weken voorafgaand aan het kamp delen wij alle informatie ook nog eens via het opgegeven e-mailadres.